Trăiește

Dragă doritorule de liniște,

Știm, ești în căutarea unui loc idilic unde să poți uita de aglomerație și de zgomotul problemelor cotidiene. Dorești să te relaxezi cu adevărat alături de cei dragi ție, să te deconectezi și să redescoperi sensul bucuriilor mici în viață…Ei bine, ai ajuns în locul potrivit!


Bilbor Chalet reprezintă nu numai un loc de cazare la munte, ci și o experiență memorabilă, care poate crea ”dependență” și care poate deveni pentru tine, familia și prietenii tăi, un adevărat stil de viață.


La noi vei descoperi liniștea pentru mintea și corpul tău, îți vei încânta văzul cu un peisaj de vis și vei respira aerul cel mai pur din România! Vei explora împrejurimi mai puțin cunoscute ale țării noastre și îți vei da frâu liber emoțiilor interioare cu fiecare atracție turistică sau activitate desfășurată în zonă.


Bilbor Chalet este un concept născut din valori precum Calitatea, Generozitatea, Inovația.


Aici iubim natura, și chiar Bilbor Chalet însuși iubește natura!


Cabana a fost construită din cât mai multe materiale eco-friendly (lemn, lac pe bază de apă, țesături naturale și piatră naturală), utilizează un sistem de încălzire 100% ecologic și un sistem propriu de canalizare cu fose septice ecologice și recoltare a apei de ploaie. Nu în ultimul rând, trebuie să știi că deținem chiar și o stație de încărcare pentru mașinile electrice, tratând cu desăvârșită responsabilitate pentru mediu fiecare acțiune pe care atât noi, cât și oaspeții noștri o întreprind.


În încheiere, dorim să îți garantăm fără nicio ezitare confortul și autenticitatea acestui tărâm superb construit în perfectă armonie cu natura.

Te așteptăm cu drag,
Echipa Bilbor Chalet

 

Happy WEEK DAYS ENDS la CHALET

Bilbor Chalet se închiriază doar integral.

LONG WEEKEND la CHALET​

LEI 6000
Vineri 09:00
Duminică 21:00
  • Dorești o cabană de închiriat pentru întreg weekend-ul?
  • Vino cu familia și prietenii de Vineri dimineață la 9:00 și relaxați-vă în stilul Bilbor Chalet până Duminică seara la 21:00!
BREATHE, FEEL, RELAX & REPEAT
LEI 2000
/zi
în timpul saptamanii
  • Check In la ora 14:00
    Check Out la ora 12:00
  • Mută-ți biroul la Bilbor Chalet!
  • Fie că vrei să rupi ritmul și să schimbi decorul la mijloc de săptămână sau pur și simplu dorești o vacanță în timp ce alții muncesc, avem o super ofertă pentru tine!

La 4 nopți rezervate ai 1 gratis