7 Rezoluții pentru 2022 pe care le poți îndeplini la Bilbor Chalet

La început de an, din ce în ce mai mulți dintre noi ne armonizăm starea cu gânduri constructive pentru lunile ce urmează. Ne facem planuri pe care ne propunem să le îndeplinim pentru a deveni versiuni mai bune ale noastre sau, pur și simplu, pentru a ne descoperi mai bine esența! Dar oare reușim să ducem la îndeplinire aceste dorințe mărețe? 

Noi știm că nu, și nu pentru că nu vrem, ci pentru că împrejurările în care ajungem la un moment dat, departe de rutina zilnică pe care o putem controla, nu ne permit! Ca de exemplu, într-o vacanță, poți ajunge să fii constrâns să îți încalci principiile propriilor rezoluții, pentru că nu mai ai la îndemână aceleași unelte pe care tu le foloseai în mediul tău,… dar nu la Bilbor Chalet!

Iată 7 rezoluții pentru 2022 pe care nu ai cum să nu le bifezi în timpul unui sejur petrecut pe aceste meleaguri magice!

 

 

1. Să protejez mai mult natura 

La Bilbor Chalet, suntem conștienți că fiecare gest, acțiune, material folosit, ambalaj, absolut tot ce facem are impact asupra Planetei noastre – de aceea, putem afirma cu tărie că aspectul sustenabilității la Bilbor Chalet este o trăsătură de bază care ne caracterizează! 

Sistemul de încălzire a chalet-ului este 100% ecologic, materialele care s-au folosit la construcție sunt și ele eco-friendly (lemn, lac pe bază de apă, țesături naturale, piatră), fosele septice ecologice, sistemul de recolectare a apei de ploaie, separarea deșeurilor bifează, de asemenea, măsuri luate pentru a fi cât mai prietenoși cu mediul. Iar dacă drumul tău spre Bilbor Chalet va fi parcurs cu o mașină electrică, nu îți face griji! Dispunem chiar și de o stație de încărcare pentru vehiculul tău!

 

2. Să petrec timp de calitate cu familia și prietenii 

Bilbor Chalet este locul ideal unde râsetele și voia bună inundă sufletele oaspeților noștri pentru că au, cu adevărat, motive să se simtă bine aici. Doar imaginează-ți, momente unice în care să vă relaxați împreună în saună sau în jacuzzi-ul de afară cu priveliște superbă spre apus, depănări de amintiri în livingul elegant la un pahar de vin sau o cană de ceai fierbinte lângă șemineu…

Sigur v-ați simți bine și dacă v-ați regăsi toți concentrați în jurul mesei pentru a găsi strategii de câștig la jocuri de rummy, table, șah sau cărți!  Să menționăm și faptul că după-amiezile vă pot prinde jucând fotbal sau volei pe spațiul verde generos, în timp ce seara vă poate surprinde vizionând filmul preferat în aer liber?  Dar oare plimbările cu sania/căruța trasă de cai v-ar surâde?

 

3. Să explorez frumusețile României 

Avem o țară frumoasă, însă niciodată nu ajungem să îî descoperim tainele ascunse, fie pentru că sunt prea îndepărtate de locul în care ne aflăm, fie pentru că alegem iluzia vizitării țărilor străine care oferă ”condiții mai bune decât la noi”. La Bilbor Chalet, te poți bucura de standardele cele mai înalte ale confortului, într-un sătuc cu peste 100 de izvoare de apă minerală, la poalele munților Călimani.

Astfel, de aici ai acces către Parcul Național Călimani, iar la aproximativ 20 de kilometri, poți regăsi stațiunile turistice Borsec, Toplița și Vatra Dornei. Împrejurimile ascund, de asemenea, atracții renumite, precum Salina Praid, Stațiunea Sovata, Munții Ceahlău, Lacul Sf. Ana, Parcul Mini Transilvania, Statuia Inima lui Isus din Odorheiul Secuiesc, Lacul Rosu, Parcul Național Cheile Bicazului, Barajul Zetea, Castelul Lazar și lista poate continua.

 

4. Să fiu mai blând cu mine, să mă răsfăț, să-mi mulțimesc mie însumi

Confortul aduce o satisfacție aparte în viața fiecăruia! Ne face să ne simțim speciali! Ne aduce bucurie în viață și ne amintește că toate eforturile depuse zi de zi merită! La Bilbor Chalet vei avea decorul potrivit pentru a reflecta asupra ființei tale și pentru a-ți mulțumi că faci lucrurile exact așa cum reușești tu să le faci! Fără să te mai învinuiești pentru deadline-urile întârziate sau pentru momentele în care ai uitat de anumite taskuri.

Îți vei răsfăța simțurile dormind pe salteaua confortabilă dintr-o cameră de lux cu design special, vei savura cafeaua pe balconul cu view deosebit, vei pregăti rapid o gustare în bucătăria modernă complet utilată, vei visa cu ochii deschiși în livingul open-space cu șemineu, vei urmări serialul preferat de pe Netflix pe Smart TV-ul cu diagonală generoasă, te vei putea juca cu cei mici în zone special amenajate înăuntru, dar și afară! Și pentru că tot ne-am transpus vizual în exteriorul chalet-ului, să știi că te poți bucura și de terasele exterioare, de foișorul echipat cu grătar, cuptor și plită pe lemn, de saună și nu în ultimul rând, de jacuzzi. Sună ca un vis, dar te asigurăm că la Biblor aceasta este realitatea!

 

5. Să rămân în formă 

În locul în care confortul se contopește cu natura ai ocazia să explorezi relieful împrejurimilor cu plăcere inifinită, fie pe bicicletă, fie în pas alergător! O sesiune de activități fizice în aer liber nu se va încheia numai cu satisfacția efortului realizat, ci și cu bucuria incomparabilă de a fi explorat poteci neștiute învăluite în prospețime! Aici inspiri puritate și expiri liniște! Inspiri frumusețea florei și faunei pe care le poți observa, iar apoi expiri recunoștință!

 

6. Să trăiesc sănătos

La Bilbor Chalet, cele mai de preț beneficii sunt gratis: cel mai nepoluat aer din întreaga țară, conform studiilor realizate de către specialiști și apa sănătoasă din izvoarele minerale din împrejurimi! Chiar și mâncarea are alt gust și altă consistență la noi, fie că servești masa gătită prin serviciul extra al bucătarului personal sau alegi să comanzi ceva din inima Bilborului, de la restaurantele locale, renumite pentru deliciile preparate din produse organice!

 

7. Să citesc mai mult

Știm, este complicat să găsesți loc în valiză și pentru cartea aceea pe care vrei să o citești în ritmul liniștit de vacanță, mai ales dacă ai copii și fiecare buzunar își găsește întrebuințarea prin găzduirea încă unei jucării. Ei, bine, atunci când vii la Bilbor Chalet, poți renunța la ideea că trebuie să faci loc și pentru acea carte! De ce? Pentru că aici vei găsi zeci de cărți! În bibliotecă, dar și în colțișoare frumos decorate care îți atrag atenția în drum spre cameră! Atătea titluri, autori variați, domenii diferite, vei găsi cu siguranță ceva care să îți trezească interesul și care să îți dea un motiv întemeiat să te relaxezi în locul special amenajat pentru lectură!

 

Ți-am trezit interesul? Ce spui? Vei putea să îți îndeplinești rezoluțiile pe anul 2022 la Bilbor Chalet?