De ce clienții noștri iubesc Bilbor Chalet?

Februarie este luna iubirii, luna în care îndrăgostirea și reîndrăgostirea plutesc în aer, timid și totuși, jucăuș, exact ca o poveste cu inimi la început de drum! 

 

La Bilbor Chalet, iubirea se simte mereu, nu este o zi sau o lună anume în care să iubim mai mult. Aici, iubirea este pretutindeni și ia formă în nenumărate lucruri mărunte care aduc laolaltă un zâmbet sincer, un freamăt de bucurie, o stare de visare permanentă. Cel puțin așa ne-au spus clienții noștri până acum…
 

 


La Bilbor Chalet, iubirea se simte prin mirosul proaspăt de brad, care îți inundă sufletul cu fiecare pas pierdut pe potecile pădurilor din împrejurimi. Imaginează-ți plimbarea de dimineață ca o terapie pentru minte și trup în locul cu aerul cel mai curat din România. Iubirea în natură înflorește și mai tare odată cu descoperirea florei și a faunei specifice zonei.

Iubirea pentru aventura autentică este și ea o fațetă a sentimentului lui Cupidon la Bilbor Chalet. Cum o poți cunoaște? Simplu! Ai nevoie doar de o rezervare pentru plimbarea cu sania sau căruța trasă de cai, pe meleagurile magice din vecinătatea satului Bilbor. Un ceai fierbinte ținut în termos va face ca opririle în natură să fie mult mai speciale. 

Bunul gust este și el iubit, admirat și dezmierdat la Bilbor Chalet, în toate formele lui. Decorul modern ales în nuanțe armonizate cu natura, piesele de mobilier unice, amprenta stilului modern lăsată deloc la întâmplare într-o cabană de lemn – toate aceste elemente au transformat o locație pentru cazare la munte într-un adevărat loc de adorat, un loc în care să te simți special din prima clipă când deschizi ochii dimineața, până la culcare și chiar și în somn! P.S. Visele prind altfel contur la Bilbor Chalet!

Sigur iubești și tu liniștea, deci știi că starea pe care o conferă un loc amenajat cochet lângă șemineu nu se poate compara cu nimic, mai ales atunci când abia aștepți să parcurgi în tihnă frază cu frază din paginile cărții tale preferate. Ziua, lumina naturală pătrunde prin geamul imens al livingului și îți mângâie fin chipul… Seara, atmosfera de basm izvorăște din lumina caldă a veiozei chic, atent poziționată spre fotoliul catifelat. Nu e vis, e realitate de iubire!

Un alt unghi al iubirii regăsit pe acest tărâm este iubirea pentru Planetă, o iubire născută din conștientizare că orice acțiune alegem să facem, are un impact asupra mediului înconjurător. Am construit verde, producem căldură verde, colectăm apa de ploaie, ne educăm constant pe teme ecologice, și implicăm în acest proces verde întreaga echipă, alături de localnici și chiar și oaspeții. Un astfel de dar de la Dumnezeu merită tratat cu responsabilitate și iubire!

Acestea sunt doar câteva moduri prin care poți și tu să cunoști fețele mai puțin știute la Bilbor Chalet, însă, te asigurăm, că și dacă ar fi să scriem mii de cuvinte, acestea nu vor putea niciodată să descrie starea de spirit ce te inundă odată ce intri în tărâmul Bilborului. Bilbor Chalet e IUBIRE!